Bezichtiging
Het is mogelijk om een aantal voorbeelden van onze schilderijen te zien. U bent van harte welkom op de ceintuurbaan 326 te Amsterdam. Wel verzoeken wij u om vantevoren even te bellen of te mailen wanneer u langs wilt komen.

Inlijsten en opspannen
Standaard worden onze schilderijen op een spieraam gespannen en in een doos verstuurd of u kunt ze bij ons komen ophalen. Wanneer u het schilderij opgespannen en compleet met lijst aangeleverd wilt hebben dan bieden wij u uiteraard die mogelijkheid. Geeft u het dan svp aan in het opmerkingveld op de bestelpagina en dan nemen wij na uw bestelling nog even contact met u op om alles op uw persoonlijke smaak af te stemmen.

Schilderstijl
 Wij bieden de mogelijkheid om uw eigen hoofd in een schilderij af te beelden. Neemt u daarvoor svp ook even contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Kwaliteit
Wij bieden u de hoogst mogelijke kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Kijk ook eens op onze referentiepagina. Kijkt u rustig eens rond op vergelijkbare sites en vergelijk de kwaliteit van de voorbeelden. Hoe vaak gaat u nu daadwerkelijk over tot de aanschaf van een oude meester ? Dat wilt u toch direct zeker weten dat u ook de kwaliteit krijgt die u verwacht. Wij durven rustig te stellen dat wij u maximale kwaliteit leveren tegen de meest gunstige prijs. Bent u niet tevreden dan stuurt u het schilderij gewoon terug. Wij leveren met een 100 % tevredenheidsgarantie; indien u niet tevreden bent met de geleverde kwaliteit krijgt u van ons u aankoopsom retour met aftrek van de transportkosten. Het schilderij dient dan wel binnen acht dagen te worden teruggestuurd in de originele verpakking.

Kunstuitleen
Voor bedrijven is het mogelijk om oude meesters te huren gedurende een bepaalde periode. Uiteraard is het mogelijk om hiervan een wisselende collectie van reproducties samen te stellen. Dit is mogelijk vanaf 5 schilderijen, Neemt u svp contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bedrijfsuitje schilderen
Wilt u samen met uw collega's ook een eigen meesterwerk maken of een met zijn allen een groot schilderij maken, neem dan eens een kijkje op deze pagina.

Uitzonderingen
Sommige schilders hanteerden een uitzonderlijk gedetailleerd niveau van schilderen. Bijvoorbeeld schilderijen van Marais Milton of Canaletto. Wanneer u een schilderij wilt laten maken met uitzondelijk veel details erin kan het zijn dat er een toeslag komt op onze standaard prijzen. Wij zullen u dit altijd vantevoren laten weten voordat wij met uw opdracht beginnen en gaan pas beginnen met schilderen nadat wij uw toestemming hiervoor gekregen hebben indien dit van toepassing mocht zijn.

Tevredenheidsgarantie
In het geval u niet tevreden mocht zijn met het schilderij beiden wij een niet goed geld terug garantie. Daarvoor dient u het schilderij in de originele verpakking te retourneren aan Meestervervalsers.nl, Stadhouderskade 137 I, 1074 AZ Amsterdam. U ontvangt uw volledige aankoopsom retour met aftrek van onze verzendkosten.

Maten
U kunt bij ons kiezen uit de volgende formaten kiezen:

  •   50 cm * 60 cm
  •   60 cm * 90 cm
  • 75 cm * 100 cm
  • 100 cm * 120 cm
  • 120 cm * 150 cm

Afwijkende formaten zijn uiteraard mogelijk. Wij schilderen uw reproductie in de juiste verhouding tot het origineel. Indien u graag een afwijkende maat wilt bestellen dan is dit uiteraard mogelijk in ieder door u gewenst formaat, stuurt u ons dan svp een mail en dan zullen wij uw aanvraag binnen 24 uur beantwoorden. 

Levertijd
Na bestelling duurt het ongeveer 6 tot 8 weken totdat uw reproductie gereed is. Dit komt mede omdat het replica schilderij enige tijd nodig heeft om te drogen. Wij zullen u vantevoren berichten wanneer wij de schilderijen versturen en welke dag u deze kunt verwachten.

Verzendwijze
Alle schilderijen worden verstuurd per koerier in een harde kartonnen doos ter bescherming van het schilderij. Op deze wijze ontvangt u het schilderij in een optimale conditie.

Kosten verzenden

  • Normale verzendwijze gratis
  • Indien "onder rembours" 17,50

Bij betaling onder rembours betaalt u het bedrag bij aflevering aan de postbode

 

Betaling
 Betalen kan op verschillende manieren:

  • eenmalige machtiging
  • zelf overmaken
  • betaling onder rembours

Schilderijbon
De schilderijbon is een uniek cadeau, zowel om te geven als om te ontvangen. Vanaf 15 kan ieder bedrag worden ingevuld op de bon. De bon is in te wisselen op alle sites die vallen onder schildersfabriek.nl en kan worden verrekend met een eventueel resterend bedrag. De bon is 1 jaar geldig na datum afgifte en is niet inwisselbaar voor contant geld.

Lijsten
Al onze schilderijen worden zonder lijst verkocht. Wij werken echter samen met een aantal gerenomeerde lijstenmakers in Amsterdam en kunnen u iedere willekeurige lijst leveren. Wanneer u uw schilderij inclusief lijst wilt hebben neem u dan even contact met ons op.

Galerie
Op onze locatie Ceintuurbaan 326 kunt u meerdere schilderijen bekijken.

Geert Jan Jansen
Alhoewel het ons regelmatig wordt gevraagd hebben wij geen enkele relatie met Geert Jan Jansen. Uiteraard zijn  wij  natuurlijk wel liefhebber zijn van zijn werk. Zijn website vindt u overigens hier www.geertjanjansen.nl

Rechten
Indien een schilder 70 jaar is overleden dan vervallen de rechten op zijn/haar schilderijen en mogen deze vrij worden nageschilderd. Wij gaan ervan uit wanneer u ons een afbeelding toestuurt dan de schilder inderdaad 70 jaar is overleden. Indien u toch een schilderij wilt hebben van een schilder die nog geen 70 jaar is overleden, kunnen wij het wel schilderen, maar moeten wij een "schilderij naar" maken. Dat betekent dat er verschillen met het origineel gemaakt zullen worden.

Heeft u nog andere vragen, stelt u ze gerust per mail en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.