Deze mensen gingen u voor. Een greep uit hun reacties...
Klik op een afbeelding voor een vergroting.

Kijkt u ook eens op onze perspagina, hierop staan artikelen waarmee Meestervervalsers.nl in verschillende media is verschenen.

 
Rembrandt van rijn ,
De Nachtwacht ( the nightwatch )

 ( kik op de afbeelding )


Voor de boardroom van ons nieuwe kantoorpand waren wij op zoek naar een echte blikvanger zodra je de kamer binnen komt. Op deze plek wensten we een authentiek schilderij dat iedereen zou kennen. In de boardroom wensten we een uitstraling te realiseren die past bij de
uitstraling die we als onderneming wensen. Aangezien de ruimte zich leent voor een groot klassiek werk leek een
zo groot mogelijke reproductie van de Nachtwacht ons het meest geschikt. In onze boardroom zou de grootte, inclusief lijst, 2,97 m bij 2,45 m bedragen. Zoals afgesproken ontvingen wij het schiderij exact op tijd voor de officiele opening van ons pand. Sinds het schilderij er hangt hebben wij van relaties en klanten vele positieve reacties mogen ontvangen. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van het schilderij en de getoonde service en zullen relaties die zelf een schilderij willen laten reproduceren zeker naar Meestervervalsers.nl doorverwijzen.

Maasbert Schouten, CEO Afab Holding BV 

Henk van Doorn, CFO Afab Holding BV 

 ( klik hier voor meer foto's )

 
Bewerking De Staalmeesters, Rembrandt van Rijn

Serbo Serres in Nijverdal heeft voor een bijzondere opdracht contact gezocht met Meestervervalsers om de Staalmeesters van Rembrandt te vervaardigen met de gezichten van dierbare personen van de eig/ directeur.
Het resultaat was boven verwachting en verbluffend. Gedurende het gehele traject konden we het schilderij tot stand zien komen d.m.v. aangeleverde foto’s. Aanpassingen werden gedaan waar nodig en met hetzelfde motto als voor ons bedrijf geldt : ”Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!” zijn we zeer trots op het resultaat.
Wilt u meer weten over ons bedrijf of het schilderij kunt u contact opnemen met de afdeling PR van Serbo Serres in Nijverdal.

 
Jan Davidsz de Heem
Na kennis gemaakt te hebben met de mogelijkheden die uw bedrijf van “Meesters Vervalsers” heeft te bieden. Heb ik hiervan gebruik gemaakt om een schilderij te laten reproduceren. Het gaat hier om een schilderij van ” De Heem” Na het ontvangen van de foto van dit schilderij was mijn verwachting hoog gespannen om het resultaat in de werkelijkheid te zien. Het schilderij blijkt aan al mijn verwachtingen te voldoen. Na het inlijsten heeft het nu een prominente plaats in de woonkamer. Vrienden en kennissen zijn allen eveneens zeer onder de indruk van het prachtige resultaat. Zelf overweeg ik in sterke mate nogmaals een beroep te doen op de mogelijkheden om nog een tweede reproductie van een nog te kiezen schilderij te laten maken

Vr gr Cor Swart
 
Chasserieau, Aline Chasserieau

Chasserieau, Ernest Chasserieau

Ik verheug mij alweer op de volgende bestelling. Ook deze zijn wederom weer heel erg mooi geworden. Hartelijk dank voor de schilderijen en tot snel.

Met hartelijke dank

Francis Wapen

 
Ludolf Bakhuizen
Hollandse zeeslag

Heren,

Ik had wel gedacht dat het mooi zou worden maar dit is werkelijk schitterend. Het lijkt me ontzettend moeilijk om zo een zeeslag na te maken. Zelfs tot op detailniveau is alles keurig afgewerkt. Mijn complimenten aan de schilder.

Francis

 
Lord Leighton
Flaming JuneHet is wederom fantastisch geworden. Je zult zeker nog meer van me horen.

Guy

 
Renoir, luncheon boating party
Ik heb het schilderij vandaag ontvangen en moet zeggen het is perfect.

Bravo voor jullie service en ik zal nog schilderijen kopen en publiciteit maken.

Moesten jullie schilderijen op stock hebben mogen jullie mij dit laten weten.

Vriendelijke dank en tot later.

Vander Stichele Dominique.
 
Monet, coquelicots
 
 
Caravaggio, ongelovige thomas
Bij deze wil ik u vriendelijk bedanken voor de levering van de "Caravaggio".De kwaliteit van het werk bevalt mij zeer. Aangezien het een reproductie betreft, kan het werk niet de vergelijking met het originele werk doorstaan,maar het is wel duidelijk dat het een echt schilderij is,wat door een goede schilder gemaakt moet zijn, in plaats van een kopie door een computerprinter op een stuk linnen afgedrukt, wat toch altijd een een veredelde poster blijft.
De indruk die het schilderij op mij maakt is die van een echt werk. Dat is wat ik zocht, het bevat precies hetgene wat mij in kunst altijd weet te raken,namelijk vakmanschap, het idee dat iets gemaakt is dat niet door iedereen gemaakt kan worden.Ik zal, als ik in de toekomst nog een werk wil hebben, zeker uw bedrijf gebruiken, en ik zal uw bedrijf ook aanraden aan een ieder die mij zou vragen of ik een "schildersbedrijf" ken.


Met vriendelijke groet, Jeroen Loos
 

 
Rembrandt van Rijn, Supper at Emmaus
Ik ben heel blij met  dit schilderij. Ik wilde het al een hele tijd erg graag hebben en ik ben verheugd dat ik het nu eindelijk kan ophangen.

Francis Wapen

 
Renoir, the dancer ( la danseuse )

Echte kunstkenners zijn wij niet, wel spreekt mooie kunst ons aan. Dit werk van Renoir, is subliem. Zo mooi geschilderd, zulke sprekende details, het woongenot bij ons thuis is verdubbeld door zo'n mooi kunstwerk!
Wij hopen dat jullie nog vele mensen zo kunnen laten genieten van het werk wat jullie leveren.
Een tweede schilderij staat zeker op onze verlanglijst.


Succes,
Annemarie en Hans Krijnen

 
Leonardo da vinci
het laatste avondmaal
Schilderijen zijn mooi en oogsten alom bewondering. vr.gr Willem V.
 
Pierre Auguste Renoir
Dance at the bougival
Prachtig opgebouwd, mooie kleuren en zelfs de verfstructuur lijkt op het die van Renoir. Ik had niet gedacht dat het zo´n succes zou worden.

Peter Westerlaken

 
Renoir
 Seated bather

Het resultaat is werkelijk verbluffend. We hebben nog meer kamers die moeten worden her-ingericht. Dan zullen we zeker nog bij jullie terugkomen.

Werner

 
Vermeer,
 The music lesson

De schilderijen kwamen precies aan op de datum zoals we hadden afgesproken. Bedankt dat je alles op zo korte termijn hebt kunnen regelen.

Mark

 
renoir,
 Le moulin de la galette

Ik ga hem laten opspannen en zo snel mogelijk op hangen in onze huiskamer. Hij is erg mooi geworden, alle comlimenten voor de kunstenaar die dit heeft gemaakt.

Karin

 
Hippolyte Flandrin
 Le Jeune Homme

Beste Frank

The 'Jeune Homme' is deze morgen binnengekomen en ik absoluut verrukt over het resultaat. Hartelijk dank voor zo'n mooie reproductie. Ik zou je willen vragen om alvast
aan de gang te gaan met  Lord Leighton's 'Flaming June' in 40 * 55.  Nogmaals bedankt voor dit schitterende schllderij.

Vriendelijke groet, 
Guy
 

 Sir Henry Raeburn
 young girl holding flowers

Frank,

Het schilderij was uitstekend. Bedankt voor de goede service.

Daniel
 
 

 
 Van Gogh
Pollard willows with setting sun

Frank,

We hebben het schilderij gisteren binnengekregen en mijn vrouw en ik zijn erg tevreden over de kwaliteit.

Bedankt Jeff

 
 
 Vermeer
 Meisje met de oorparelsIk ben heel tevreden met het schilderij, ontzettend bedankt. Ik laat zeker nog iets van me horen in de toekomst

Jake
 
Christian Seybold
 Boy with Flute

Frank,

Mijn schilderij is gisteren binnengekomen en opnieuw ben ik zeer tevreden met resultaat. Ik wil jou en je staf hartelijk danken voor een fantastisch resultaat. Ik heb nog wat grotere projecten in gedachten maar daar kom ik later nog terug. Nogmaals hartelijk dank.

Guy
 

 
Alexander Ivanov
Apollo hijacinthus ans cyparissus
Frank,
Ik heb hem vorige week binnengekregen en hij ziet er fantastisch uit. Ik heb hem al weggebracht om te laten spannen en hij zal zeer binnenkort boven mijn open haard hangen.

Hartelijk dank.
Brian
 
Renoir
Le jeune filles au piano


Frank,
Prachtig schilderij, wij zijn er ontzettend blij mee. Een aantal van onze vrienden hebben ook al interesse getoond voor jullie site.

Verna

 
 
 
 Renoir
Luncheon at the boating party

Als ik er naar kijk dan zou ik zelf ook wel een hapje mee willen eten.

Michiel en Nathalie

 
 


Wilt u een ( familie ) portretschilderij laten maken van uw kinderen of uwzelf. Klikt u dan op deze link


 

Wanner u uw hond, uw poes of uw paard wilt laten schilderen, Klikt u dan onze deze link

 

Heeft u een mooie foto van iets wat u dierbaar is of wat u wilt laten vereeuwigen, Klikt u dan op deze link